Schoolbezoeken

APRIL 2018

Het was een beetje druk de laatste tijd. Ik bezocht het Lyceum Het Noordik in Almelo waar nichtje Maartje haar presentatie hield over Gevangen Vogel. Verder was er een bezoekje aan de Montessorischool in Almelo, voor Robin’s boekbespreking, ook Gevangen Vogel, en ik hield een verhaal over de oorlog voor groep 7 van de Morgenster in Wierden, ook alweer n.a.v. Gevangen Vogel. Hier zijn twee foto’s van het laatste bezoek. Knappe kinderen: vijf kwartier aandachtig geluisterd!

De volgende foto’s zijn gemaakt op de Montessorischool in Almelo, bij de boekbespreking van Robin.

One thought on “Schoolbezoeken

  1. Heel leuk dat u de moeite nam om naar de school te komen van onze kleinzoon Robin Heinhuis om naar zijn boekbespreking te luisteren.
    En heel interessant voor de kinderen dat u ook nog een verhaal vertelde voor de klas over de oorlog.
    Leuke foto’s.
    De trotse oma van Robin

Comments are closed.