de e van eva

De E van Eva …. is verschenen!

Het vervolg op Het Pistool en Er Mag Zoveel Niet ligt nu in de boekwinkel. Het boek is ook ‘los’ te lezen.

Een feestelijke presentatie kan niet ivm corona, maar ….  

ACTIE! WELKOM, EVA !

Toch is er een kleine actie om dit feit te vieren. Tienermeisjes die de naam EVA dragen (en in Wierden of wijde omgeving wonen) nodig ik uit om op vrijdagavond 4 september 2020, om half acht, naar boekhandel Reterink aan de Stationsstraat in Wierden te komen. We maken een groepsfoto, die geplaatst wordt in het huis-aan-huisblad ‘De Wiezer’ in Wierden en ‘Hallo Almelo’, in Almelo uiteraard.

Voor de Eva’s die komen, is er natuurlijk een gratis boek. Die kans laat je toch niet liggen, Eva?!

EVA, en het geheim van de knikkerzak

In dit boek ligt de aandacht meer bij de meisjes Ziska en Loes, want die maken nogal wat mee. Het is 1946. Ziska gaat met haar vriend Jan op zoek naar het geheim van de knikkerzak, waarover haar vader haar heeft verteld. Een vader die als gevangene in kamp Amersfoort op zijn veroordeling wacht. Ziska’s moeder ligt in een sanatorium.

En wie is dat vreemde meisje, dat ruzie maakt met haar vader? Hij komt er niet ongeschonden vanaf.

Jan ervaart dat mooie toekomstplannen zomaar kunnen veranderen.

En Loes? Zij komt onverwacht op het spoor van haar echte vader. Zal ze hem ontmoeten? En wie is de onverwachte gast in de villa waar ze werkt?