ER MAG ZOVEEL NIET

Eind juli is ER MAG ZOVEEL NIET uitgekomen. Vanwege de vakanties ga ik de presentatie pas houden op zaterdag 15 september 2018. Om half drie  mag ik het eerste exemplaar overhandigen aan onze burgemeester J.H.M.Robben. Dat gebeurt in het pand van de Historische Kring Wederden, aan de Appelhofdwarsstraat 2, in het centrum van Wierden. Jij bent er ook welkom!!!

Over het boek:

Het is najaar 1945. De oorlog is voorbij, maar de onrust in Jans leven nog niet. Heeft iemand het pistool dat hij van een Canadese soldaat gepikt had, gebruikt voor de moord op een verraderlijke politieman? Hij weet bijna zeker dat… Nee, hij wil 100% zekerheid! Wat kan zijn oma hem vertellen? Of de oude Douwe, bij wie hij knecht wordt? Hij leert zelfs stropen.

Optimistisch denkt hij dat hij zijn invalide vader wel van zijn somberheid kan afhelpen. Gelukkig is er ook de vrolijke Ziska, die alles de moeite waard maakt. En wat is er met Loes aan de hand? Als het om NSB’ers gaat, is ze een kampioen in zwijgen, maar er hangt een duistere dreiging boven haar hoofd. Loes weet te veel… lees hier meer over de presentatie

One thought on “ER MAG ZOVEEL NIET

  1. Heel erg fijn dat het boek is uitgebracht! Wij lezen de boeken van Ria met heel veel plezier en deze gaan wij dan ook vast en zeker lekker samen lezen.

Comments are closed.