Speel voor mij Ria Lazoe

SPEEL VOOR MIJ

Nieuwe uitgave!

Vanavond zal ik het vertellen…

Het is 1965.  Na het tramongeluk van haar moeder in Amsterdam vindt de Almelose Ellis (16) een babyslofje in moeders jaszak. Halfbroer Ronald – gevierd pianist in een Amsterdams hotel – wil geen contact. Zijn jongere broer Leon wel. Hun ouders zijn een bekend acteursechtpaar. Waarom verbleven zij in de oorlogsjaren in Barcelona?

Rechercheur Smits twijfelt aan de toedracht van het ongeluk en gaat op zoek naar getuigen. Tijdens rellen rond het huwelijk van Beatrix en Claus ontmoeten Ellis en Leon elkaar weer. Familiegeheimen staan echter tussen hen in.

Bekijk het boek hier

Auteur(s) : Ria Lazoe

Uitgeverij: Clavis Uitgeverij

ISBN : 9789044842722

Taal : Nederlands

Uitvoering : Hardcover

Aantal pagina’s : 248

Verschijningsdatum : november 2021

Gewicht : 438

Afmetingen : 218 x 155 x 28 mm.

Thema : Amsterdam; Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis; Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: adoptie / pleegzorg; Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar